O nas

Vse se je začelo z vprašanje... Zakaj je toliko nogometašev nezadovoljnih s svojimi nogometnimi ščitniki?


V kratki anketi smo 300 profesionalnih in amaterskih nogometašev povprašali o tem, kako zadovoljni so s ščitniki, ki jih nosijo. Med vsemi nogometaši je bilo tistih, ki niso bili v celoti zadovoljni s ščitniki kar 87%. Ta podatek nam je dal misliti - kako je mogoče, da je na trgu toliko različnih modelov nogometnih ščitnikov, pa vendar večina nogometašev, vključno z nami, ne najde ščitnikov, ki bi jim ustrezali.

Še nekaj zanimivih podatkov iz naše ankete:

12% nogometašev sploh ne uporablja nogometnih ščitnikov, saj menijo, da jih ščitniki preveč ovirajo pri igranju. Navedeni razlogi so bili: ščitniki so neudobni, težki, drsijo po nogi, zato jih je potrebno ves čas popravljati. Namesto ščitnikov nogometaši največkrat uporabijo kar kos kartona, vložke za čevlje ali raznorazne podloge za ležanje/vadbo.

74% nogometašev je najmanj enkrat v preteklih dveh letih zamenjalo nogometne ščitnike, ker jim le-ti niso ustrezali.
Kaj sploh loči dobre ščitnike od slabih? Katere lastnosti naj bi imeli sanjski nogometni ščitniki? Ti dve vprašanji smo si zastavili v želji, da bi razvili nove vrhunske nogometne ščitnike. Da smo lahko uresničili našo idejo o inovativnih ščitnikih, smo pregledali razne raziskave na temo nogometnih ščitnikov, iskali primerne materiale, jih testirali in kombinirali, razvili nove postopke za izdelavo,... Po dobrem letu neutrudnega dela smo cilj dosegli! Uspelo nam je zasnovati in izdelati ščitnike, ki so postavili nov standard na trgu nogometnih ščitnikov, in na to smo izjemno ponosni! 

Kar najvišjo kvaliteto produkta lahko garantiramo zato, ker uporabljamo le preizkušeno najboljše materiale, in ker je prav vsak ščitnik ročno izdelan po posebnem postopku. 

Želimo si, da bi bil to šele začetek, zato v podjetju že razvijamo nove produkte, ki bodo postavili nove smernice na trgu nogometne opreme.
Production: MMstudio