Pogoji poslovanja

OSNOVNI PODATKI PODJETJA

GOCUSTOM INNOVATIONS d.o.o.

Predoslje 28a,
4000 Kranj
Slovenija

Davčna številka:67655459

Matična številka:8203938000

Bančni podatki:

DELAVSKA HRANILNICA d.d.

TRR: SI56 6100 0001 9424 306

SWIFT:HDELSI22

Kontaktni podatki:

Telefon: 041 277 584

Email: info@4kickerz.com

SPLOŠNI POGOJI

Za izvedbo nakupa se je potrebno strinjati s splošnimi pogoji.Zato vam priporočamo, da si jih pred nakupom natančno preberete. Slednji namreč določajo vaše pravice in obveznosti ter nakupne pogoje. Z vsakim naročilom, ki ga opravite preko naše spletne trgovine, potrjujete, da ste seznanjeni s celotno vsebino teh splošnih pogojev in da ste vanje prostovoljno privolili.

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA SPLETNE TRGOVINE www.4kickerz.com

Splošni pogoji spletne trgovine www.4kickerz.com (v nadaljevanju "splošni pogoji”) so sestavljeni v skladu z veljavno zakonodajo, na podlagi mednarodnih kodeksov za e-poslovanje in priporočil GZS.

S spletnim mestom upravlja podjetje GOCUSTOM INNOVATIONS d.o.o. (v nadaljevanju "ponudnik”, "GOCUSTOM” ali "prodajalec”). Pridržujemo si pravico do naknadnih sprememb splošnih pogojev brez posebne najave. Spremembe veljajo in so za uporabnika zavezujoče od trenutka objave naprej.

DOSTOPNOST INFORMACIJ

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
 • kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
 • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
 • dostopnost artiklov (vsak artikel ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
 • pogoje dostave artiklov ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
 • vse cene, ki so jasno in nedvoumno določene (razvidno je ali že vsebujejo davke in stroške dostave),
 • način plačila in dostave,
 • časovno veljavnost ponudbe,
 • rok, v katerem je še možno odstopiti od nakupa (pogodbe) in pogoje za odstop (tudi o tem, če in koliko stane kupca odstop od nakupa pogodbe),
 • pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

SPLETNA TRGOVINA

Spletna trgovina deluje 24 ur na dan, vsak dan v tednu. Pridržujemo si pravico, da za določen ali nedoločen čas omejimo, spremenimo ali popolnoma ustavimo prodajo nekaterih ali celo vseh izdelkov ali da za določen ali nedoločen čas omejimo ali popolnoma ustavimo dostop do strani spletne trgovine. Prav tako si pridržujemo pravico, da zaradi očitne napake v spletni trgovini (npr. napačna cena, napačen produkt), naročilo zavrnemo.

KAKO NAKUPOVATI V NAŠI SPLETNI TRGOVINI

Za večjo preglednost in enostavnejši nakup, smo pripravili navodila, kako nakupovati v naši spletni trgovini:

Izbor izdelka

S klikom na gumb »KUPI ZDAJ« ali sliko izdelka se pokažejo podrobnejše informacije. Izberite pravo velikost in količino, nato pritisnite gumb "Dodaj v košarico”. Artikel bo prestavljen v nakupovalno košarico. Nadaljujete lahko z nakupom drugih izdelkov ali pa preidete v košarico (»Prikaži košarico«) za dokončanje nakupa.

Izpolnite svoje kontaktne podatke

V košarici izpolnite svoje kontaktne podatke in podatke o naslovu za dostavo.

Izberite način plačila

 • Plačilo s kreditno kartico-če ste izbrali to možnost, vam bomo izdelek dostavili na vaš naslov, ko prejmemo plačilo na naš bančni račun.
 • Plačilo po predračunu– če ste izbrali to možnost, vam bomo izdelek dostavili na vaš naslov, ko prejmemo plačilo na naš bančni račun.
 • Plačilo preko PayPal– če ste izbrali to možnost, vam bomo izdelek dostavili na naslov, ki ste ga navedli.

Potrditev naročila in povzetek nakupa

S klikom na gumb "Potrjujem nakup” se naročilo pošlje v nadaljnji proces. O vseh naslednjih korakih boste obveščeni preko elektronskega naslova, ki ste ga vnesli v prvem koraku.

V primeru, da pri nakupu potrebujete pomoč ali imate kakšno vprašanje v povezavi z artikli/nakupom, nas lahko kontaktirate na spodaj navedene podatke.

CENTER ZA POMOČ STRANKAM:

 • E: info@4kickerz.com

POMEMBNO: pridržujemo si pravico, da naročilo brez razloga odpovemo.

POSTOPEK PO ODDAJI NAROČILA

1. Naročilo sprejeto

Po oddaji naročila kupec na svoj elektronski naslov prejme obvestilo, da je naročilo sprejeto.

2. Naročilo potrjeno

Ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali z namenom zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko ali ga kontaktira preko elektronske pošte. Preko elektronske pošte ponudnik kupca sproti obvešča o ažurnih podatkih v zvezi z dobavo blaga. Z dnem zavrnitve naročilo kupca preneha veljati.

3. Odprema blaga

V dogovorjenem roku ponudnik blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca.

POMEMBNO: v primeru, da se kupec odloči za preklic naročila, nas mora o tem nemudoma obvestiti na telefonsko številko 041 277 584 ali preko elektronske pošte info@4kickerz.com. V primeru da je bil naročen personaliziran izdelek in da smo pred preklicom naročila že začeli z izdelavo izdelka preklic naročila ni več mogoč.

NAKUP ZA PRAVNE OSEBE

Pravne osebe naj nas za naročilo kontaktirajo na naš e-mail naslov info@4kickerz.com.

Če želite račun na podjetje, sprejemate pogoje poslovanja, ki veljajo za podjetja.

Glavna razlika je v možnostih odstopa od pogodbe:

Podjetjem, samostojnim podjetnikom in drugim pravnim osebam omogočamo vračilo pošiljk artiklov v okviru garancijskih pogojev. Prej naštete organizacije nimajo možnosti odstopa od pogodbe v 14 dneh od prevzema blaga, ne da bi bilo treba navesti razlog za svojo odločitev, kot to velja za potrošnike (fizične osebe). Vsako vračilo bo obravnavano individualno, pri tem pa bomo poskušali dosegati kriterije dobavitelja. Ob upravičenosti za vračilo blaga lahko koristite zamenjavo za drug artikel po vaši izbiri (ki je enak ali cenovno dražji/cenejši). Vračilo kupnine žal ni možno. Za nakupe pravnih oseb prav tako veljajo Splošni pogoji poslovanja GOCUSTOM, z razliko v že predhodno omenjenih možnostih odstopa od pogodbe. Več o možnostih vračil v okviru garancijskih pogojev si lahko preberete v nadaljevanju strani (VRAČILO BLAGA).

RAZPOLOŽLJIVI NAČINI PLAČILA

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

 • Plačilo s kreditnimi karticami
 • z nakazilom na bančni račun podjetja GOCUSTOM INNOVATIONS d.o.o. po ponudbi/predračunu,
 • preko PayPal.

IZDAJA RAČUNA

Ponudnik kupcu izda račun z razčlenjenimi stroški. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov na računu in o morebitnih napakah obvestiti prodajalca v osmih dneh od prejema. Kasneje podanih ugovorov glede (ne)pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

CENE ARTIKLOV

Vse cene na internetni strani www.4kickerz.com so izražene v EUR in so veljavne ob izvedbi naročila oziroma na dan nakupa. Vse cene so brez DDV, saj nismo davčni zavezanec po 1. odst. 94. člena ZDDV-1.

Veljajo objavljene cene izdelkov, te pa lahko brez predhodnega obvestila kadarkoli spremenimo. Pri nakupu se upošteva cena, ki velja ob oddaji posameznega naročila.

PONUDBA ARTIKLOV

Zaradi poslovanja preko svetovnega spleta se ponudba GOCUSTOM INNOVATIONS ažurira in spreminja pogosto in hitro.

OMEJENA ODGOVORNOST IN INTELEKTUALNA LASTNINA

4kikcerz nogometni ščitniki so bili razviti z namenom blaženja udarcev v goleno in pomoči pri preprečevanju udrgnina na koži. Ščitniki pomagajo pri absorpciji udarcev in posledično omilitvi poškodb, vendar ne moremo garantirati, da poškodba kljub uporabi ne bo nastala, zato se odrekamo odgovornosti za morebitne poškodbe, ki bi nastale ob uporabi naših izdelkov. Odgovornost za nastale telesne in druge poškodbe nosi izključno uportabnik našega izdelka.

Pridržujemo si pravico intelektualne lastnine za grafike, ki jih ustvarijo naši dizajnerji. Pridržujemo si pravico, da lahko te grafike javno objavljamo na naši spletni strani in drugih socialnih omrežjih brez predhodnega sporočila ali dovoljenja kupca izdelka.

DOSTAVA

Kdaj lahko pričakujem naročene izdelke?

Izdelki na zalogi bodo v povprečju zapakirani in poslani v 1-2 delovnih dneh. Dostava znotraj EU v povprečju traja od 2-5delovnih dni (Slovenija 24-48 ur). Za naše podjetje za Slovenijo opravljata prevoze GLS in Pošta Slovenije.

Če si naročil personalizirani izdelek moraš k času dostave prišteti še 2-5 delovnih dni za izdelavo ščitnikov.

Vračila in reklamacije

Reklamirajo se lahko samo izdelki za katere poškodbe oziroma napake smo odgovorni mi. Izdeleka ni mogoče vrniti, če je za poškodbo odgovoren kupec ali dostavna služba. V našem podjetju uporabljamo le materiale najvišje kakovosti. Naši izdelki so ročno narejeni, pred pošiljanjem pa je vedno opravljena kontrola kakovosti. Če imate kakšna dodatna vprašanja glede vračila ali reklamacij, nas kontaktirajte na naš e-mail naslov info@4kickerz.com.

Če želite vrniti izdelek, lahko to storite v 14 dneh od dneva, ko ste izdelek prejeli.
Izdelek, ki ga želite vrniti mora biti neuporabljen in originalno zapakiran. Vračilo personaliziranih izdelkov ni možno, razen če so izdelani z izrazito napako za katero smo odgovorni mi.
Vrnite lahko samo izdelke, kateri so bili kupljeni po redni ceni. Izdelke kupljene po akcijskih cena ni mogoče vrniti.
Vračilo in reklamacija darilnih kartic oziroma bonov ni mogoča.

Za vračilo izdelka, je potrebno zraven priložiti originalen račun.
Ko bomo prejeli izdelek, ki je vrnjen ga bomo pregledali in vas obvestili o sprejetju ali zavrnitvi vračila/ reklamacije.
Če je bilo vračilo / reklamacija odobreno, vam bomo nakazali znesek nakupa na vaš račun v nekaj delovnih dneh.

Če nakazanega zneska po nekaj dneh še niste prejeli, se najprej obrnite na banko (skrbnika vašega računa), šele nato pa kontaktirajte nas info@4kickerz.com.

Za vračilo izdelkov priporočamo, da uporabite sledljivost paketa, saj boste le tako prepričani, da bomo vrnjeni izdelek zares prejeli.

Izdelke, ki jih želite vrniti nam pošljite na spodnji naslov (pred tem nas seveda kontaktirajte na naš e-mail)

GoCustom Innovations d.o.o.
Predoslje 28a
4000 Kranj
Slovenija

ZASEBNOST IN ZAŠČITA VAŠIH OSEBNIH PODATKOV

Zasebnost in zaščito vaših osebnih podatkov ureja naša Politika zasebnosti.

REŠEVANJE SPOROV

Spore med kupcem in podjetjem GOCUSTOM INNOVATIONS d.o.o.., ki bi utegnili izhajati iz uporabe spletne trgovine www.4kickerz.com, bosta stranki poizkušali prvenstveno reševati sporazumno. V kolikor to ne bo mogoče, se stranki dogovorita, da bo za spore iz te pogodbe pristojno sodišče v Kranju.


Production: MMstudio