Pošiljanje in vračilo blaga

Dostava

Kdaj lahko pričakujem naročene izdelke?

Izdelki na zalogi bodo v povprečju zapakirani in poslani v 1-2 delovnih dneh. Dostava znotraj EU v povprečju traja od 2-5 delovnih dni (Slovenija 24-48 ur). Za naše podjetje za Slovenijo opravljata prevoze GLS in Pošta Slovenije.

Če si naročil personalizirani izdelek moraš k času dostave prišteti še  v povprečju 2-5 delovnih dni za izdelavo ščitnikov.
Vračila in reklamacije


Reklamirajo se lahko samo izdelki za katere poškodbe oziroma napake smo odgovorni mi. Izdeleka ni mogoče vrniti, če je za poškodbo odgovoren kupec ali dostavna služba. V našem podjetju uporabljamo le materiale najvišje kakovosti. Naši izdelki so ročno narejeni, pred pošiljanjem pa je vedno opravljena kontrola kakovosti. Če imate kakšna dodatna vprašanja glede vračila ali reklamacij, nas kontaktirajte na naš e-mail naslov info@4kickerz.com.

Če želite vrniti izdelek, lahko to storite v 14 dneh od dneva, ko ste izdelek prejeli. 
Izdelek, ki ga želite vrniti mora biti neuporabljen in originalno zapakiran. Vračilo personaliziranih izdelkov ni možno, razen če so izdelani z izrazito napako za katero smo odgovorni mi.
Vrnite lahko samo izdelke, kateri so bili kupljeni po redni ceni. Izdelke kupljene po akcijskih cena ni mogoče vrniti.
Vračilo in reklamacija darilnih kartic oziroma bonov ni mogoča.

Za vračilo izdelka, je potrebno zraven priložiti originalen račun.
Ko bomo prejeli izdelek, ki je vrnjen ga bomo pregledali in vas obvestili o sprejetju ali zavrnitvi vračila/ reklamacije.
Če je bilo vračilo / reklamacija odobreno, vam bomo nakazali znesek nakupa na vaš račun v nekaj delovnih dneh.

Če nakazanega zneska po nekaj dneh še niste prejeli, se najprej obrnite na banko (skrbnika vašega računa), šele nato pa kontaktirajte nas info@4kickerz.com.

Za vračilo izdelkov priporočamo, da uporabite sledljivost paketa, saj boste le tako prepričani, da bomo vrnjeni izdelek zares prejeli.

Izdelke, ki jih želite vrniti nam pošljite na spodnji naslov (pred tem nas seveda kontaktirajte na naš e-mail)

GoCustom Innovations d.o.o.
Predoslje 28a
4000 Kranj
Slovenija
Production: MMstudio