Tehnologije


Pena, ki absorbira udarce

Poron® XRD™ je posebna pena namenjena za blaženje udarcev pri delovanju močnih sil. V prvotnem stanju je pena mehka in povsem fleksibilna, ko pa prejme udarec se molekule v njej zberejo tesno skupaj in pena otrdi. Ta molekularna reakcija omogoči, da se sila udarca porazdeli po veliko večji površini, kot pri drugih isto namenskih penah, in je tako znatno učinkovitejša pri blaženju udarcev. Na testih je pena Poron® XRD™ prestregla do 90% energije ob udarcu z močno silo.

Dodatna prednost pene Poron® XRD™ je, da ima, za razliko od pen, ki jih uporabljajo konkurenčne blagovne znamke ščitnikov, odprtocelično strukturo, kar pomeni, da pena diha in  zato svojo prvotno obliko in funkcionalne lastnosti ohrani veliko dlje, tudi po stotinah udarcev. Microban® zaščita v peni deluje antibakterijsko in preprečuje razvoj neprijetnih vonjav.
3D-Grip TehnologijaNa notranji strani nogometnih ščitnikov je posebno blago z inovativno 3D Grip Tehnologijo. Na blagu je natiskan namensko zasnovan 3D vzorec, ki poveča trenje med ščitnikom in kožo za do 40%. 4kickerz ščitniki so tako veliko bolj stabilni in ne drsijo po nogi.
Popolno Prileganje / 360° FleksibilnostStandardni plastični in karbonski ščitniki so trdi in neupogljivi, ne prilegajo se obliki noge nogometaša. Absorpcijska pena iz katere so narejeni 4kickerz ščitniki je v prvotnem stanju mehka in fleksibilna, oblika ščitnika se zato popolnoma prilega vsaki specifični obliki noge. Tudi med tekom in pri udarcu žoge, ko se mišice goleni krčijo in raztezajo (spreminjajo obliko) se pena vseskozi prilagaja gibanju. Popolno prileganje ščitnika nogi ni le udobnejše, zagotavlja tudi veliko boljšo zaščito!


Peresno lahki

Naši ščitniki so izjemno lahki, tako lahki, da boš pozabil, da jih sploh nosiš! Posamezen ščitnik tehta od 25 – 42 gramov, odvisno od izbrane velikosti. So najlažji na trgu, tehtajo manj tudi od cenovno nekajkrat dražjih karbonskih ščitnikov.

Ročno izdelano v Sloveniji

Zadovoljstvo uporabnikov naših izdelkov je na prvem mestu. Eden glavnih ciljev, ki smo si jih zadali je, da vsak kupec z nakupom dobi ekskluziven in unikaten proizvod. Ker naši proizvodi niso plod masovne proizvodnje, naš cilj ni nižanje stroškov, temveč je vsak pri nas izdelan nogometni ščitnik narejen ročno.Personalizacija

Razvili smo povsem nov način personalizirane poslikave na naših ščitnikih. Poslikava na našem izdelku je za razliko od konkurenčnih blagovnih znam ščitnikov fleksibilna. Še več, poslikava je enako fleksibilna, kot sam ščitnik. Grafika na naših ščitnikih je izjemno obstojna in se ob pravilni negi ne bo izprala ali zbledela.Production: MMstudio